Tak for din interesse i at blive medlem af Bådklubben EGE

Bådklubben EGE er en forening, hvor det lave kontingent forudsætter medlemmernes frivillige arbejdskraft. Det forventes, at medlemmerne deltager aktivt i klubben og f.eks. deltager på den årlige arbejdsdag, er medlem af diverse udvalg eller på anden måde bidrager til vedligeholdelse og reparation af klubbens faciliteter.

Før du kan melde dig ind, skal du oprette en profil i nederste venstre hjørne.

Log herefter ind samme sted, og du kan nu melde dig ind i EGE under fanebladet "Kontingent" ovenfor, eller ved at klikke her. Ønsker du flere informationer inden du melder dig ind, kan du klikke her, eller du er velkommen til at maile dine spørgsmål til: medlemsansvarlig@baadklubben-ege.dk

Ved tilmelding betaler du med dit kreditkort årskontingent, indmeldelsesgebyr (kr. 150,-) og elektronisk låsebrik depoitum ( kr. 100,-), hvorefter vi sender en låsebrik. Du har herefter fri adgang til at benytte klubbens faciliteter i form af rampe, klubhus, værksted m.m.(Passive medlemmer kan ikke benytte rampen og har ikke stemmeret på generalforsamlingen)

Klubben råder over et antal oplægningspladser til joller. Bestyrelsen fører en venteliste over disse pladser, og du kan følgelig ikke regne med, at din indmeldelse umiddelbart giver adgang til en plads. Jolleplads koster kr. 350,- p.a. i tillæg til øvrige aktive medlemskaber af EGE. Dersom du er interesseret i en plads bedes du først oprette en profil og tilmelde/betale som aktiv. Angiv din interesse for en plads i kommentar feltet eller kontakt et medlem af bestyrelsen. Kun aktive medlemmer, der ikke er i restance, optages på ventelisten.

Årskontingenter og gebyrer gældende for 2017 er:

- Indmeldelsesgebyr: kr. 150,-
- Depositum for nøglebrik: kr. 100,-
- Aktivt medlemskab bådklubben kr. 700,-
- Aktivt medlemskab af bådklubben + kajakafdelingen  kr. 1.050,-
- Ungdoms medlemskab kr. 300,-
- Passivt medlemskab kr. 300,-
- Oplægningsplads for jolle Kr. 350,-  (forudsætter aktivt medlemskab á kr. 700,- eller Kajak medlemskab á kr. 1.050,-)
Denne side er drevet af Klubmodul.dk