2017 01.01.2017  -  31.12.2017
Vejledning

Aktiv (A)
Aktivt medlemskab af EGE, som giver adgang til benyttelse af rampen, klubhuset og værkstedet samt mulighed for at komme på venteliste til en jolleplads.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kajak (K)
Kajak medlemskab af EGE, som giver adgang til benyttelse af rampen, klubhuset, værkstedet og klubbens kajakker samt mulighed for at komme på venteliste til en jolleplads.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aktiv med jolleplads (AJPL)
Aktivt medlemskab af EGE, som giver adgang til benyttelse af tildelt jolleplads, rampen, klubhuset og værkstedet.
NB Dette medlemskab kan ikke vælges med selvbetjening, da alle jollepladser p.t. er optaget. Vælg "Aktiv" og skriv i kommentarfeltet, at der ønskes bådplads, så tilføjes du til ventelisten når kontingent som "Aktiv" er betalt. Når der bliver tildelt en plads i.h.t. ventelisten overflyttes du automatisk fra "Aktiv" til dette hold og jollepladsleje opkræves via faktura. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Windsurfer (W)
Windsurfer medlemskab af EGE, som giver adgang til benyttelse af rampen, klubhuset, værkstedet samt mulighed for at komme på venteliste til en jolleplads.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kajak med jolleplads (KPL)
Kajak medlemskab af EGE, som giver adgang til benyttelse af EGE''''s kajakker, tildelt jolleplads, rampen, klubhuset og værkstedet .
 NB Dette medlemskab kan ikke vælges med selvbetjening, da alle jollepladser p.t. er optaget. Vælg "Kajak" og skriv i kommentarfeltet, at der ønskes jolleplads, så tilføjes du til ventelisten når kontingent som "Kajak" er betalt. Når der bliver tildelt en plads i.h.t. ventelisten overflyttes du automatisk fra "Kajak" til dette hold og jollepladsleje opkræves via faktura.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Windsurfer med jolleplads (WPL)
Kajak medlemskab af EGE, som giver adgang til benyttelse af EGE''''''''''''''''s kajakker, tildelt jolleplads, rampen, klubhuset og værkstedet .
NB Dette medlemskab kan ikke vælges med selvbetjening, da alle jollepladser p.t. er optaget. Vælg "Windsurfer" og skriv i kommentarfeltet, at der ønskes jolleplads, så tilføjes du til ventelisten når kontingent som "Windsurfer" er betalt. Når der bliver tildelt en plads i.h.t. ventelisten overflyttes du automatisk fra "Windsurfer" til dette hold og jollepladsleje opkræves via faktura.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdom/Sejlerskole (U)
Ungdoms medlemskab af EGE, som giver adgang til jolle sejlads + undervisning.
 
NB Af sikkerheds hensyn er antallet af deltagere begrænset. Er der ikke ledige pladser ( "0 ledige" i den grønne tilmeldingsknap), kan du ved at klikke på den grønne tilmeldingsknap tilmelde dig ventelisten og få besked, når der bliver en plads ledig. Tilmelding til ventelisten er gratis. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passiv (P)
Passivt medlemskab af EGE, som giver adgang til benyttelse af klubhuset.
NB! Bemærk, at et passivt medlemskab IKKE omfatter mulighed for passage af bom, benyttelse af rampe eller leje af bådplads mm.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)